dijous, 7 d’agost del 2008

Passats per aigua

Holaaaaa,

ja fa dies que no hem pogut escriure, ja que el viatge i internet és lent. Aquests últims dies han estat passats per aigua, però aquí no s'atura res!!

Hem continuat fent activitats. El dia 5 vam anar a veure la Catarata de la Fortuna i ens vam fer uns banyets amb pluja inclosa. A la tarda vam fer un tour organitzat: una visita als voltants del volcà Arenal a veure animalets, i amb un guia molt bo que ens va ensenyar fauna i flora. Després van tornar a anar a veure el volcà Arenal (aquest cop el vam veure millor que l'anterior i fins i tot vam aconseguir fer alguna foto de la lava amb la supercàmera de la Ingrid).
I finalment, va venir l'hora del relax, a les Termes Baldi (tipus Caldea però envoltats de natura, amb pluja inclosa i amb aigües super calentes).

Avui dia 7 estem a Tortuguero. Vam arribar ahir al migdia, després d'1 hora amb barqueta amb motor (i després de 2 intents de posar-la en marxa!).
Tortuguero està a la Costa del Carib, entre el riu i el mar (separats per uns 400mt.) es troba aquest petit poble. La gent és tranquil·la, són de color més fosc (alguns negres, amb avantpassats provinents de Jamaica) i sempre van amb la cervesa a la mà.

Aquest matí ens hem llevat molt d'hora. A les 5:30h estavem sobre una barqueta per fer un passeig amb un guia. Hem vist diferents tipus de monos, nutries, ocells diversos i aranyes gegants.
Aquesta nit anirem a veure el desove de les tortugues gegants.

No podem posar fotos, de moment, ja que internet funciona molt lent.

Pura vida!!