dimarts, 5 d’agost del 2008

Cafe per un tubo!

Hola!

Ahir dia 4 vam coneixer lautentic Juan valdes anomenat "Don Juan". Hem visitat unes plantacions de cafe a Monteverde, ens han explicat com funciona tot el proces des de la llavor fins a la planta, la recollida del fruit i tots els passos que fan fins el seu empaquetat.



Va ser una visita molt interessant i el guia super bo.

A la tarda vam marxar cap a la Fortuna, on estem ara mateix. L'allotjament es diu Arenal Backpacker i aixo sembla un hotel de 5 estrelles, amb piscineta, dutxa calenta, internet gratuit i tot per nomes 8 euros.

A la nit vam anar a veure el Volca Arenal, plovia i hi havia boira, pero ens van dir que era el millor dia per anar-hi ja que despres de la pluja la boira marxa. I aixi va ser, per fi vam veure com el volca escupia lava i baixava pels seus vessants. Fins i tot vam sentir una explosio acompanyada d'una erupcio mes forta. Avui anirem a veure'l de tarda, a veure si podem fer alguna foto i la penjarem.

adios

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas,

Em dic Rafa, soc amic de la Marta Garcia Bonmati, la Vane Bayot i el Ramon Gallen. Estic mirant per anar sol (a l´aventura) a Costa Rica del 23-24 d´agost al 13-14 de setembre i m´agradaria fer-vos unes consultes aprofitant que esteu per allà ... com està el tema per moure´s amb bus (llogar un 4x4 per mi sol em surt car)? i per aconsseguir entrar als parcs naturals? m´han comentat que es necessiten permisos. Com està la cossa per trobar hotels i contractar excursions.


Una abraçada i disfruteu les vacances,
Rafa

Anònim ha dit...

Hola Rafa,

llogar un 4x4 per tu sol es car. El tema d-anar amb bus esta be, el que has de tenir en compte es que les carreteres no son gaire bones, pero els busos van per tot arreu.

No thas de treure cap permis per entrar als parcs, pero si has de pagar l-entrada.

A tots els allotjaments pots agafar tours i fer el que vulguis.

Si vols quan tornem ja et passarem info.

Els ticus

Anònim ha dit...

Fanilia !!!!
que???
no si!!!!

Doncs a mi ja em queda poc per martxar algun lloc,

dema a Cervelló, l'altre no ho se!!!

Ha passar-ho be nois.

Un peto

Neves

Marta ha dit...

Cafè per un tubo! Això és el que necessito jo...Això i vacances!! Però ens haurem de conformar amb un capuccino de màquina, si ja ho diuen, qui no es consola és perquè no vol, jejejeje.

Apa família, que gaudiu d’aquests dies, que us ho passeu molt i molt bé!!!

Molts records i una abraçadota per tots!!!

P.D: Rafa, una abraçada per tu també.... jijijiji.

Anònim ha dit...

Hola!!!!!!!!!!! Busco mascle entre 28 i 30 per matenir una relació amb la meva germana Ingrids de casi 30!!jejeejejejeje!!! ha poder ser amb pis propi, per dexar-me a mi soleta!!jejeje!! Carmencitaaa!!! Q tal? Ja he vist que eu fet un bon rapel, ho sigui que prepareuvos pel de 45m cuan torneu!!! I haviam si entre els 6, em poseu a ratlla a la ingrid i cuan torni tinc una germana nova!!jejejee!! Apa hos deixo que vaig a visitar el senyor roca!!!! un pto

Anònim ha dit...

SHEILA!